logo Puister Deneke Architecten


Kinderopvang

Kinderopvang en Architectuur

Het bouwen, verbouwen of inrichten van een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang is een bijzondere uitdaging. Het gebouw en de omgeving waarin uw organisatie is gevestigd, moet aantrekkelijk zijn voor kinderen en voor hun ouders. Daarnaast wilt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en moeten de kosten beheersbaar blijven. Dit vraagt om een flexibel en creatief ontwerp. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij centraal.

Al meer dan twintig jaar is Puister Deneke architecten actief als adviseur en ontwerper van gebouwen voor de kinderopvang. Behalve het maken van ontwerpen en het geven van advies, verzorgen wij de vergunningaanvragen en begeleiden we desgewenst voor u het gehele bouwproces van de eerste schets tot en met de oplevering. Of het nu gaat om nieuwbouw, een kleuradvies of het aanvragen van een gebruiksvergunning, uw wensen vertalen wij in een oplossing op maat. Voor meer info over het ontwerp- en bouwproces gaat u naar Werken met ...