logo Puister Deneke Architecten

deel op Facebook
Ik Bouw In Den Haag

Kavels Fregatsingel

Ik Bouw In Den Haag

Den Haag

De gemeente Den Haag biedt geregeld bouwkavels te koop aan verspreid over diverse locaties in de stad met verschillende prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils. Van villa en eengezinswoning tot appartement. Het is een ideale kans om op uw eigen stukje Den Haag uw eigen droomhuis te bouwen.

Droomhuizen

Voor een aantal locaties die in 2013 op de markt zijn gebracht en die inmiddels alle zijn verkocht, heeft Puister Deneke architecten een woonhuis ontworpen. Deze zijn opgenomen in het Inspiratieboek, maar treft u uiteraard ook op onze website.

Fregatsingel

Type: Vrijstaande woning
Prijs: € 396.000*
Vloeroppervlak (GBO): 192 m² excl. serre
Bouwvolume: 810 m³ excl. serre
 
Download de folder als PDF  (0,5Mb)

Ontwerp
Deze zeer ruime villa aan het water is een combinatie van modern, traditioneel, sfeervol, eigentijds, comfortabel, praktisch en zeer energiezuinig. De indeling van de woning kan geheel aan  uw wensen worden aangepast.

Materiaalgebruik
Baksteen, dakpannen, houten kozijnen, driedubbele beglazing. Binnenwanden van kalkzandsteen, betonnen vloeren. Wanden en plafonds zijn voorzien van spuitpleisterwerk. Het hier gepresenteerde huis is voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen voor elektriciteitopwekking, warmtepomp voor laagtemperatuur-verwarming en warmwater en heeft een ventilatiesysteem met warmte-terugwinning. Desgewenst te voorzien van Domotica op basis van KNX systeem..
 

Wasperveenstraat

Type: tussenwoning
Prijs: € 196.000*
Vloeroppervlak (GBO): 117 m²
Bouwvolume: 420 m³
 
Download de folder als PDF  (0,5Mb)

Ontwerp
Dit fraaie lichte stadshuis heeft als uitgangspunt een kavelbreedte van 4,8 meter. Maar het kan desgewenst ook breder gebouwd worden, afhankelijk van het beschikbare kavel. De gevelmaterialen zijn naar keuze. De indeling van de woning kan geheel aan  uw wensen worden aangepast. Ook leverbaar als hoekwoning.

Materiaalgebruik
Gevelmateriaal naar keuze; baksteen, hout, pleisterwerk etc. Houten kozijnen, driedubbele beglazing, dakpannen. Binnenwanden van kalkzandsteen, betonnen vloeren. Wanden en plafonds zijn voorzien van spuitpleisterwerk. Het hier gepresenteerde huis is voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen voor elektriciteitopwekking, warmtepomp voor laagtemperatuur-verwarming en warmwater en heeft een ventilatiesysteem met warmte-terugwinning. Desgewenst te voorzien van Domotica op basis van KNX systeem..

* Toelichting op de prijs
De vermelde prijs van de woning is opgebouwd uit de onderdelen zoals in de Toelichting Prijsbepaling, behorend bij het inspiratieboek van de Gemeente Den Haag, vermeld staan. Definitieve prijs is afhankelijk van de aanbesteding, uw wensen en te kiezen opties, bijvoorbeeld een tweede badkamer of domotica.